Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 2-5. csütörtöktől vasárnapig XVIII. NN ULTRABALATON egyéni és csapat futóverseny , helyszín: fonyód utcái; Május 3. péntek 08.30 óra Ballagás , helyszín: Bacsák György Szakiskola; Május 3. péntek 10 óra Ballagás , helyszín: Mátyás Király Gimnázium; Május 3. péntek 12:00-17:00 óra Véradás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 10:00-12:00 óra Anyáknapi kézművés foglalkozás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Testvérvárosi park; Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Fonyód Város Önkormányzata, a Fonyódi Kulturális Intézmények és a Fonyód Média Nonprofit Kft. fotókiállítást rendez Fonyódon, a Művelődési Központban a beküldött és a zsűri által kiválasztott képek felhasználásával.

A képek beérkezésének határideje: 2024. április 17. 23:59
Online eredményhirdetés: 2024. április 24. 16:00
A kiállítás ünnepélyes megnyitója és a díjak kiosztása: 2024. május 22. 17:00

A kiállítás 2024. június 19-ig tart nyitva minden nap az intézmény nyitvatartási idejében.

Helye: Fonyód, Ady Endre u 17. Művelődési Központ

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A pályázaton a részvétel ingyenes és részt vehet megkötés nélkül bárki. Pályázni a kiírásnak megfelelő témájú és tartalmú képpel lehet, darabszám korlátozás nélkül.

A pályázat elektronikus formában és papír alapon is zajlik. Elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk a képeket. A képek hosszabbik oldala 2048 pixel legyen és 150 dpi felbontású. Kiterjesztésük JPG, digitális méretük egyenként ne legyen nagyobb, mint 5 megabájt.

A papír alapú képeket borítékban, benne névvel, telefonszámmal és a kép témájának rövid leírásával várjuk a könyvtárban, nyitvatartási időben. A papír alapú képeket digitalizálás után visszaadjuk a pályázóknak.

A kiírástól kisebb méretű képek nem vehetnek részt a pályázaton. A képek elküldésekor az adatokat (név, képcím, és egy rövid leírás) a magyar helyesírásnak megfelelő nagy- és kisbetűkkel, szabályos szóközzel kell beírni, e-mail esetében is.

Téma:

Fonyód 35 éve város. Pályázatunk keretében településünk helytörténeti jelentőségű, közéleti, politikai események, kulturális rendezvények, meghatározó fejlesztések, épületek átadása, egyéb kiemelkedő fontosságú archív képanyagát keressük. Fényképeiket várjuk digitális formában és papír alapon is 1989-től napjainkig. A képek mellé kérjük röviden leírni mi látható rajta.

A pályázatra beküldött képek a sajtóközlés, nyomtatott kiadvány készítése és a kiállítás propagandája céljából szabadon és szerzői jogdíj nélkül felhasználhatók.

A beküldött képeket helyi szakemberekből álló zsűri értékeli és meghatározza a díjakat.

Minden egyéb felmerülő kérdésben a zsűri határoz, melynek döntése végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs. A résztvevők a képek elektronikus úton történő beküldésével vagy személyes átadásával alávetik magukat a kiállítás feltételeinek. A személyes adatok kezelését a Fonyód Média Nonprofit Kft. (adatkezelő) látja el harmadik félnek nem kerül átadásra. Az adatkezelés a pályázat, azaz a jogalap lezárásával megszűnik.

Képeik beküldését szeretettel várja és megköszöni:

Fonyód Város Önkormányzata

Fonyódi Kulturális Intézmények

Fonyód Média Nonprofit Kft.

fonyod 35 eves 2 online Mediumfonyod 35 eves 2 online 1 Medium