Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 2-5. csütörtöktől vasárnapig XVIII. NN ULTRABALATON egyéni és csapat futóverseny , helyszín: fonyód utcái; Május 3. péntek 08.30 óra Ballagás , helyszín: Bacsák György Szakiskola; Május 3. péntek 10 óra Ballagás , helyszín: Mátyás Király Gimnázium; Május 3. péntek 12:00-17:00 óra Véradás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 10:00-12:00 óra Anyáknapi kézművés foglalkozás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Testvérvárosi park; Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

Simple utazzegyszeruen 02 1080x400px 210728Használja ki a nyarat és csapjon a Balaton hullámai közé!

 

 

 

Ha unja az autópályán vagy a közlekedési utakon lévő torlódásokat és türelmetlenséget, ha igazán ki szeretne kapcsolódni illetve kizárólag a nyaralással foglalkozni és egyszerűen csak csodálni szeretné a tájat, beolvadva a Balaton örömeibe, akkor utazzon a MÁV- START-al a magyar tengerhez. Főszezoni menetrenddel közvetlen járatokkal juthat el a Balaton partjára az ország szinte minden térségéből, június 17-től augusztus 27-ig, melyet a szeptember végéig tartó utószezoni menetrend követ majd. Ebben az évben korszerű illetve légkondicionált motorvonatokkal és InterCity kocsikkal várja a MÁV – START az utasokat, melyről bővebb tájékoztatást találhatnak cikkünkben.

Hétvégi és ünnepnapokon közlekedő KISS motorvonat: Hétvégén és ünnepnapokon is utazzon vonattal a Balatonról, és élvezze ki a nyaralás utolsó perceit egy kényelmes és klímás kocsiban! Csúcsidőben is biztosítjuk a környezetbarát és kényelmes hazajutást. A nyári menetrend bevezetésével, új KISS motorvonatokkal is el lehet jutni a fővároson át Szolnok-Nagykáta-Fonyód (Vitorlás InterRégió) valamint Szolnok–Cegléd–Fonyód útvonalon. Az emeletes motorvonatok a nyári szezon összes hétvégéjén járnak a Balatonra és az ünnepnapok miatt sem kell aggódnia. A Napfürdő expresszvonat a hétvégeken Szolnokot és a ceglédi vonal forgalmasabb állomásait köti össze Fonyóddal; a Jégmadár expresszvonat pedig Szob – Vác – Rákospalota-Újpest – Kelenföld – Velence – Siófok – Fonyód.

Vegye meg jegyét elővételben 5%-os kedvezménnyel a MÁV Appon: Ha siet és meg szeretné könnyíteni a jegyvásárlást, töltse le a MÁV Appot és intézze el online, gyorsan és egyszerűen! Az interneten vásárolt jegyeket az alkalmazáson keresztül is bemutathatja, azonban az elektronikus jegy személyhez kötött, kizárólag a rajta feltüntetett személy utazhat vele a megadott útvonalon. A jegy ellenőrzésekor a személyazonosságot és a kedvezményre való jogosultságot igazolni kell, és a vásárláskor megadott igazolványokat is be kell mutatni. A jegy a rajta feltüntetett időszakban, és ha szerepel rajta vonatszám, akkor a megadott napon és vonaton érvényes. Utazása előtt mindenképpen tájékozódjon és látogasson el további információkért a MÁV - START honlapjára.

 

forrás: origo.hu

kép: internet