Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

fonyod cimerÉrtesítem a tisztelt  lakosságot, illetve Partnereket, hogy Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 156/2023.(VI.22.) számú határozatában döntést hozott Fonyód hatályos településrendezési eszközeinek 11. számú módosításáról a „Balatoni Bringakör” megnevezésű kerékpárút Fonyód területére eső szakaszának fejlesztésére vonatkozóan.

 

 

 

 

A településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII.15.) Korm. rendelet (továbbiakban: R419) értelmében az önkormányzat lefolytatja a településrendezési eszközei módosításának partnerségi véleményezését és a partnerek véleményének megismerése céljából lakossági fórumot hív össze.

Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 11/2022.(VIII.25.) számú rendelete és a R419 szerinti Partnerek a véleményezési anyag tartalmára kiterjedően a közösségi érdekre vagy a jogos magánérdekre vonatkozóan véleményt nyilváníthatnak és módosítási javaslatot tehetnek.

A településrendezési eszközök tervezett módosításának véleményezési anyaga megtekinthető helyben a Fonyódi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatánál, vagy a www.fonyod.hu honlapon, továbbá az alábbi webcímről is letölthető:

https://main.arker.hu/owncloud/index.php/s/RW1JZ6vWu0oUYOk

Véleménnyel az alábbi ún. Partnerek élhetnek: Fonyód Város lakossága, a Fonyódi ingatlantulajdonosok, továbbá a véleményezési eljárásba meghívott civil- és gazdálkodó szervezetek; vallási közösségek, intézmények és magánszemélyek.

 

A véleménynyilvánításra az Önkormányzat lakossági fórumot szervez:

2023. szeptember 08-án pénteki napon 10:00 órától

Helyszín: Fonyód Város Önkormányzat hivatalos tárgyalóterme

8640 Fonyód, Fő u. 19.

 

A partner észrevételét javaslatát az alábbi módokon teheti meg:

 

a) lakossági fórumon szóban adja elő, amely a lakossági fórumról készült jegyzőkönyvbe kerül, vagy

b) lakossági fórumot követő 5 napon belül írásban teszi meg a polgármesterhez, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött,

szövegszerű, indoklással ellátott véleményben, amely a lakossági fórumról készült jegyzőkönyvhöz kerül csatolásra.

 

Tisztelettel várjuk a közreműködni kívánók véleményét és részvételét!

Fonyód, 2023. augusztus 29.

 

Hidvégi József

polgármester

 

pdf Az erről szóló hirdetményt ide kattintva érhető el (78 KB)