Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

erettsegi vizsga 620885Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra, melyek októberben és novemberben zajlanak majd.

 

 

 

A jelentkezők rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, javító és előrehozott vizsgát is tehetnek. Az őszi vizsgaidőszakban az érettségi vizsgákat a kijelölt középiskolák és a kormányhivatalok szervezik.  Somogyban nyolc oktatási intézményben szerezhetnek érettségi bizonyítványt ősszel a diákok. Barcson a KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium, Fonyódon a Mátyás Király Gimnázium várja a maturálókat. Nagyatádon a KSZC Ady Endre Technikum és Gimnázium, Siófokon a SSZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola nyitotta meg a kapuit azok előtt, akik ősszel szeretnének érettségizni. A somogyi vármegyeszékhelyen négy iskola biztosít helyszínt az őszi érettségikhez. A Munkácsy Mihály Gimnázium, a KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum, a Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Technikum és a Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium szerepel az Oktatási Hivatal által kiadott listán. A tudnivalókról szóló legfontosabb információk megtalálhatók az Oktatási Hivatal honlapján. 2023-ban az őszi érettségi vizsgaidőszak október 13-tól november 24-ig tart. 

Az írásbeli vizsgákat október 13-a és 27-e között bonyolítják le. Az emelt szintű szóbeli vizsgák november 9-e és 13-a között lesznek, a középszintű szóbeli vizsgák időpontja pedig november 20-a és 24-e közé esik.

 

forrás: sonline.hu

kép: internet