Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 2-5. csütörtöktől vasárnapig XVIII. NN ULTRABALATON egyéni és csapat futóverseny , helyszín: fonyód utcái; Május 3. péntek 08.30 óra Ballagás , helyszín: Bacsák György Szakiskola; Május 3. péntek 10 óra Ballagás , helyszín: Mátyás Király Gimnázium; Május 3. péntek 12:00-17:00 óra Véradás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 10:00-12:00 óra Anyáknapi kézművés foglalkozás , helyszín: Művelődési Központ; Május 4. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Testvérvárosi park; Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

 MG 4445 MediumKét évtizede már, hogy minden tavasszal összejönnek Fonyódon a feng shui és ezotéria iránt érdeklődők, természetgyógyászok, vagy éppen az egészséges életmódra és természetes gyógymódokra nyitott érdeklődők.

 

 

Az országos találkozóra ezúttal is dr. Fauszt Terézia, kardiológus és feng shui oktató volt tanítványait hívta meg. Fontos téma volt az energiaáramlás és annak hatásai. Hiszen, ha a környezetünk energiája nem megfelelő mi sem érezzük jól magunkat benne, hangzott el a találkozón. 

Mindenhol vannak bajok és problémák, az emberek ezekre megoldásokat keresnek, amelyet itt, a Feng Shui Országos Találkozón megtalálhatják

-mondta Fauszt Terézia. 

 MG 4499 Medium

Szilvásy Judit, az Első Magyar Feng Shui Centrum vezetője a kínai asztrológiáról beszélt az egybegyűlteknek, valamint arról, hogy mit várhatunk a nyúl évétől. 

Nagy társadalmi változások várhatóak, ebben az évben a nők fognak fontos szerephez jutni

-tette hozzá. 

 MG 4462 Medium

A találkozón olyan problémákra is megoldást kerestek, mint az alvászavarok, de a vallás, valamint az y és z generációk problémái is terítékre kerültek. 

Mi nem győzködünk senkit, mindenkinek szíve joga, hogy hisz -e a feng shuiban, vagy sem, de a mi tapasztalataink nagyon jók. Én is úgy tudom egyensúlyban tartani magam, ha az energiaszintem is emelem. Ha csak dolgozunk, fáradtak vagyunk és nincs semmi olyan, amellyel emelhető az energiaszintünk akkor rosszul érezzük magunkat, ne adj Isten megbetegszünk

-mondta Fauszt Terézia

Fauszt Terézia számára ilyen a Feng Shui Galéria, ahol művészeti programok adnak lelki feltöltődést neki is és bárkinek, aki csak részt vesz az ingyenes programokon. 

 MG 4516 Medium

forrás: Sonline.hu

kép: Fonyód Média