A- A A+
Belépés     


akad wide

Programjaink: Március 22. péntek 17 óra polgári est- Szalai Ádám , helyszín: Feng Shui Galéria; Március 22. péntek 18 óra Pajorné Tóth Magdolna kiállításmegnyitója , helyszín: Feng Shui Galéria; Március 23. szombat 14 óra Balatoni kincskereső játék / NABE , helyszín: Vigadó tér; Március 27. szerda 17 óra Kovács Emőke Balatoni értéktár könyv-bemutató , helyszín: Művelődési Központ; Március 30. szombat⋅9:30 óra Merre járt a nyuszi? Nyomkereső játék , helyszín: Fonyód utcái;

orszaggyulesi szavazasA köztársasági elnök 2018. április 8. napjára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását. A kitűzést követő naptól a választással kapcsolatos információkat, tudnivalókat folyamatosan frissítik a valasztas.hu oldalon.

 

A választási eljárásról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően a kitűzést követő naptól a Nemzeti Választási Iroda folyamatosan közzéteszi a választáshoz kapcsolódó adatokat, információkat, választópolgároknak és jelölteknek szóló tájékoztatókat.

Amennyiben a választáshoz kapcsolódóan

  1. szeretné megtudni, hol adhatja le szavazatát,
  2. kérelmet kíván benyújtani, mert nem a lakóhelye szerinti szavazókörben kíván szavazni,
  3. a választókerületekre, szavazókörökre vonatkozó információkat keresi,
  4. a választáson jelöltként való indulással összefüggő tudnivalókra kíváncsi vagy
  5. bármilyen egyéb kérdése merül fel,

keresse fel a www.valasztas.hu-t a válaszokért.

Ha értesülni szeretne a választással kapcsolatos legfrissebb fejleményekről, iratkozzon fel a "Választás 2018" hírlevél-csatornára, így mindig első kézből juthat hozzá az önt érdeklő hírekhez.

A választási oldalak holnaptól folyamatosan frissülnek a hozzájuk beérkező új információkkal. A választást megelőző időszakban ezen oldalakon tájékozódhat, kik az induló jelöltek országosan és az ön lakóhelye szerint, melyik pártok állítanak listát, kikre adhatja le a szavazatát.

Amennyiben kérdése van, forduljon a Nemzeti Választási Iroda munkatársaihoz bizalommal.

forrás: valasztas.hu

"1990-ben az első szabad országgyűlési választásokon kinyilvánított népakarat április 8-án vált véglegessé. Az azóta eltelt időszakban fiataljaink újabb és újabb nemzedékei váltak értékes és nélkülözhetetlen részévé politikai nemzetünknek. Magyarország választójoggal rendelkező polgárai az akkori sorsdöntő tavasz óta immár nyolcadik alkalommal dönthetnek arról, hogy kikre bízzák az ország ügyeinek intézését. Az 1990-es polgári demokratikus átmenet lehetővé tette az európai alkotmányos hagyományokból építkező szabad és független Magyarország megszületését. 1990 óta a választás időpontjának kitűzése a köztársasági elnök alkotmányos joga és kötelessége. Hazánk ötödik köztársasági elnökeként, élve az Alaptörvényben rám ruházott felelősséggel – külön köszöntve az először szavazó fiatalok százezreit, és tisztelegve az első szabad választások emléke előtt -, a 2018-as általános országgyűlési választásokat április 8-ára írom ki.

– közölte Áder János köztársasági elnök hivatala."

 

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 asp gombocska

 

 

ohp gomb

 

 

energetika 

 

bartokutca

 

ginop

 

gomb fonyod a fejlodes utjan ovoda kulso energetikai felujitasa

gomb ginop

 Piac gomb

 

gomb fonyod a fejlodes utjan az ovoda es bolcsode bovitese es felujitasa

 

 gomb fonyod a fejlodes utjan interaktiv foglalkozasok a diakokert

csiszta banner

 

asp kep

kisfaludy2030banner

 kisfaludy2030banner 2021

 

banner

 

MAK banner baba 0915 300x250px OK

 

 MAK banner 0915 300x250px OK

 

 

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png