Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

A Korda házaspár, ördögűző, keresztanyu és Hófehérke és a hét törpe is megjelent csütörtök délután a Siófoki Szakképzési Centrum Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola aulájában.

Az oktatási intézményben újraélesztették a farsangi mulatságot és több, mint tucatnyi diák, tanár bújt maskarába. A jelmezeket a technikai és gazdasági dolgozókból álló hét tagú zsűri díjazta. A legötletesebbnek ítélt maskarákért fánk és pénzjutalom volt a diákok ajándéka.

Szalai Tünde, a Bacsák szakképző iskola oktatója elmondta: szerették volna, hogy a tanulóik népszokásokban gazdag farsangi mulatságban vehessenek részt. A jelmezversenyt követően közösen táncoltak őrkői táncokat, majd karaokee bulival zárták a a délutánt.

A legfontosabb az volt, hogy közösen egy kellemes hangulatú délutánt töltsünk el és mindemellett diákok és tanárok egyaránt megmutathatták kreatívitásukat a jelmezkészítés területén

– emelte ki Szalai Tünde.

Bízik benne, hogy jövőre is kedvet kapnak egy farsangi mulatsághoz a diákok.

Farsang

forrás és kép: sonline.hu

A képek megtekinthetőek az alábbi linken: http://tinyurl.com/ysdme9j5