Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

Az inflációt követve emel díjat a K&H áprilistól. 17,6 százalékkal megemeli a K&H a számlacsomagjai díját – közölte a bank.

A változtatás április 1-jétől lesz érvényes. Nem véletlen pont ekkora lesz az emelés: ez volt a 2023-as éves átlagos infláció. A bankok szabadon ugyan nem emelhetik meg minden díjukat, de előre meghatározott esetekben lehet szó emelésről, és az inflációkövetés a legtöbb pénzintézetnél az ilyen esetek közé számít.

Néhány díjat viszont csökkent is a K&H: mivel az Országos Betétbiztosítási Alapba kevesebbet kell befizetnie a banknak, az ezzel érintett díjait lejjebb viszi – az okos plusz számlacsomagok, a lakossági devizaszámla, valamint a prémium szolgáltatáscsomag havi díjáról van itt szó. Valószínű, hogy a következő napokban érkeznek még ilyen bejelentések majd. A szabály szerint ugyanis a bankok 60 napra előre kötelesek tájékoztatni az ügyfeleiket attól, ha az ügyfél számára hátrányos változást vezetnek be, márpedig a második negyedévtől érvényes változtatásoknál hamarosan itt lesz ez a határidő.

forrás:hvg.hu

kép: internet