Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

betlehemSzép ajándék a fonyódiaknak és mindazoknak, akik Fonyóddal szimpatizáltak Advent negyedik vasárnapján! Eddig is tudtuk, immáron "papírunk" is van arról, hogy Fonyódon van a legszebb Betlehem!

 

 

A Dísz téren látható különlegesség a Fonyódi Kulturális Intézmények dolgozói és néhány önkéntes segítő igényes munkáját dícséri, de az előkészületekből a Városüzemeltetés munkatársai is kivették a részüket. A Sonline pályázatot (facebook-os lájk versenyt) hirdetett, melyre a Fonyód Média benevezte a Betlehemet Kajetán Jácint pazar fotójával! A péntek óta tartó versenyben hamar elhúzott Mosdós, Osztopán és Fonyód, volt, hogy településünk csak harmadik helyen állt. Aztán Osztopánnal szinte végig fej - fej mellett óriási küzdelem alakult ki. Egy nappal ezelőtt szombaton még ők vezettek 100 vokssal, végül aztán vasárnap sikerült az online térben hatékonyan mozgósítani és összesen 1000 szavazat fölött gyűjtve, körülbelül 100 szavazat előnnyel Fonyód megnyerte a legszebb Betlehem címét! A verseny záró időpontjában 1060 tetszik állt a fonyódi fotó alatt, ezt az osztopániak 955 lájkkal követték. Ráadásul a szakértő zsűri is ezt az alkotást ítélte a legszebbnek!

Gratulálunk a készítőknek és köszönjük mindazoknak a hozzájárulását, akik akár egy tetszikkel, akár megosztással, vagy ismerőseinek meggyőzésével további szavazatokat gyűjtöttek és egyben hírét is vitték városunknak és Betlehemünknek! Igazi ünnepi ajándék ez a Fonyódiaknak, Fonyódiaktól, mindazoknak és mindazoktól, akik velünk vannak! Remek összefogás, valódi csapatmunka volt!

Javasoljuk, hogy készítsenek fotókat, vagy szelfizzenek a helyszínen, a megye legszebb Betleheménél! Mától már nem csak a panorámánk a legszebb!  

Szép volt Fonyód!